Voucher
Gratis Beauty Makeover ter waarde van 59 euro

Als je in onze winkel of bij een bestelling een voucher hebt ontvangen, kun je een gratis persoonlijk make-up consult boeken met een professionele make-up artist in het centrum van Rotterdam. Een uur lang werken jullie samen aan je look met onze hoogwaardige, maar zeer voordelige cosmetica uit Duitsland.

In plaats van 59 euro betaal je met deze waardebon slechts 39 euro. Bovendien krijg je dat bedrag van ons helemaal terug als shoptegoed dat bij je afspraak besteed kan worden. De makeover is dan dus gratis!

Maak snel een afspraak via het onderstaande formulier. Vergeet niet om de voucher bij de afspraak mee te brengen!

Onze producten kun je alvast hier bekijken. Deze actie betreft een Beauty Makeover waarbij je samen oefent en werkt aan je (dag)make-up. Voor speciale make-up services als Event Make-Up, Bruidsmake-up, Drag Make-Up, show make-up, theatergrime en Medische Camouflage klik je hier.

 
     
Je naam:
Straat en Huisnummer:
Postcode:
 
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Op welke dag(en) en tijd(en)
zou je willen afspreken?


Let op: Niet alle tijden en dagen zijn beschikbaar voor deze gratis makeover. Over het algemeen niet na 15:00 u. We bellen je om precies te overleggen.

Dit is een persoonlijke training waarbij je ook zelf aan de slag gaat. Wil je ons je make-up laten verzorgen, kies dan een van onze andere make-up services Die zijn wel op andere tijden beschikbaar.
Vervaldatum op voucher:
   
Wanneer kunnen we je bellen?
Overige vragen of wensen:
     
     
 
Bij Kryolan doen we alles om mensen zo mooi of juist lelijk (!) te maken als zij willen. Heb jij specifieke wensen? Loop de winkel binnen of bel ons. Of het nu om een bruidsmake-up, een groepstraining, make-up voor een commercial, vermomming of spectaculaire Halloweengrime gaat; bij Kryolan City vind je altijd een professional die je - ook op locatie - van dienst kan zijn.

Bel 010 737 15 92 voor meer informatie of gebruik het formulier.


Kryolan City Rotterdam
Stormpolderdijk 8
2921 LL  Krimpen aan den IJssel

Maandag t/m Zaterdag: 9:30 - 17:00 u

Facebook: @KryolanRotterdam
Instagram: @KryolanRotterdam

 
 
 
Producten: Airbrushing, Boeken, Bladen & DVD's, Contactlenzen, Gezicht & Lichaam, Haareffecten, Kalender,
Lippen, Make-Up Fixatie, Make-Up Removers, Nagels, Ogen, Potloden, Penselen & Accessoires,
Pro Equipment, Special Effects, Wimpers